Anunțuri

Viitorul Educației în noua Eră Digitală, discutat de reprezentanți ai României și Finlandei

România și Finlanda vor colabora strâns pentru a promova educația și oportunitățile digitale pentru toți cetățenii europeni, mai ales din 2019 când cele două țări vor deține președinția  rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Primul pas a fost făcut odată cu organizarea, la început de an școlar, a  evenimentului “Viitorul Educației în noua Eră Digitală”, de către Digital Citizens România (primul think-tank în domeniul digital) și Școala Primară Româno-Finlandeză Sibiu.

Evenimentul a fost deschis în prezența invitaților de onoare – E.S. dna Ambasador Paivi Pojanheimo , (Ambasada Finlandei în România) și a dnei Manuela Catrina, secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, alături de invitați precum: Lisa Vernon (specialist în educație și noile tehnologii – UK), Anabela Luca (Ad Lemonade – trainer Google și specialist online marketing) și Lucian Todea (ITNT – antreprenor IT).

Evenimentul reprezintă începutul inițiativei „Lideri în Evoluția Digitală” – o campanie care promovează potențialul României în diferitele industrii cu impact digital, atât la nivelul politicilor publice cât și la nivel internațional, în rândul partenerilor și potențialilor investitori.

Skip to content