Anunțuri

Tinerii sunt asteptați pentru stagii la Guvern și în 2016

Dincolo de activitatea zilnică în cadrul adminstrației centrale, stagiarii vor avea ocazia să participe la discuții și mese rotunde în prezența unor înalți oficiali ai statului român, precum și la training-uri și workshop-uri tematice. Pe durata programului, stagiarii vor fi plătiți cu o bursă menită să contribuie la amortizarea costurilor de subzistență în cele două luni ale stagiului.

Programul de Internship este coordonat de Cancelaria Prim-ministrului și se organizează în 2016 conform calendarului următor:

•       15 februarie: lansarea oficială a Programului;

•       15 mai: încheierea perioadei de înscriere;

•       16 mai – 22 mai: evaluarea candidaturilor;

•       22 iulie: deschiderea Programului oficial de Internship;

•       22 septembrie: finalul Programului.

Informații suplimentare:

Programul oficial de Internship al Guvernului a debutat în 2013, cu 25 de tineri stagiari care au contribuit la activitățile din cadrul Palatului Victoria. În 2014, programul a fost extins la nivelul ministerelor, având ca beneficiari peste 180 de stagiari. În 2015, alți 300 de studenţi şi tineri absolvenți au avut oportunitatea să facă parte din administrația centrală, în cele 72 de instituții implicate.
Detalii suplimentare privind Programul de Internship al Guvernului sunt disponibile pe pagina oficială http://internship.gov.ro/

Compartimentul de informare publică şi Relaţii cu presa al Ministerului Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională

Skip to content