Anunțuri

Punct de vedere al MCSI, referitor la protestul factorilor poștali/angajați ai C.N. Poșta Română S.A.

Ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, Delia Popescu, a avut deja o întâlnire cu reprezentanții Sindicatului Național Poștașul Român (SLPR), întânire desfășurată vineri, 23 septembrie, la sediul MCSI.

În urma acestei întâlniri, secretarul de stat Horațiu Anghelescu – reprezentantul MCSI în Consiliul de Administrație (CA) al Companiei Naționale Poșta Română S.A. (CNPR) a solicitat convocarea unei ședințe a Consiliului de Administrație al CNPR pentru data de 30 septembrie. Pentru această ședință, Horațiu Anghelescu a solicitat Consiliului să îi pună la dispoziție, conform legii, convocatorul cu ordinea de zi a ședinței, o serie de materiale referitoare la majorarea de salarii solicitată de angajații de la Poșta Română, inclusiv nota de fundamentare care să ateste că această creștere salarială se încadrează în limitele bugetare.

O eventuală decizie privind solicitările SLPR va fi luată în urma ședinței de vineri, 30 septembrie a.c., sub rezerva prezentării de către conducerea CNPR a documentelor solicitate, documente care vor sta la baza luării deciziei corecte.