cover


 

5 august 2013

În vederea asigurării în bune condiții a procesului de pregătire și derulare a proiectului broadband Ro-NET, vă comunicăm că miercuri 7 august 2013 va avea o nouă întâlnire din cadrul sesiunii de consultări publice lansată în luna iunie 2013. Tema acestei întâlniri o reprezintă dezbaterea caietului de sarcini destinat procedurii de selecţie pentru proiectului de broadband național Ro-NET. întâlnirea este programată pentru miercuri 7 august 2013, ora 11.00, la sediul Ministerul pentru Societatea Informațională, sala 1, etajul 2. Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră până miercuri 7 august 2013, ora 09:00 la telefon +4021.311.41.50 sau la adresele de e-mail: corneliu.manescu@msinf.ro şi madalin.frunzete@msinf.ro.
________________________________________

10 iulie 2013

În vederea asigurării în bune condiții a procesului de pregătire și derulare a proiectului broadband Ro-NET, vă comunicăm că începând cu luna iunie 2013, a fost lansată o nouă sesiune de consultări publice cu toate părțile interesate pe acest subiect.În cadrul acestei sesiuni de consultări publice să fie dezbătute principiile procedurii de atribuire din cadrul etapei corespunzătoare implementării modelului DBO aferent reţelelor de comunicaţii rezultate în acest proiect strategic pentru România.
________________________________________

20 iunie 2013

În vederea asigurării în bune condiții a procesului de pregătire și derulare a proiectului Ro-NET, vă comunicăm că în data de 25.06.2013, ora 11.00, la sediul Ministerul pentru Societatea Informațională, sala 1, etajul 2, va avea loc prima întâlnire din cadrul sesiunii de consultări publice lansată în luna iunie 2013 pe tema definirii modului de derulare a procedurii de atribuire din cadrul etapei corespunzătoare implementării modelului DBO aferent reţelelor de comunicaţii rezultate în acest proiect strategic pentru România.
________________________________________

13 mai 2013

În vederea asigurării în bune condiții a procesului de pregătire și derulare a proiectului Ro-NET, vă comunicăm că în data de 17.05.2013 ora 10:00, la sediul Ministerul pentru Societatea Informațională, sala 1, etajul 2, va avea loc o întâlnire din cadrul sesiunii de consultări publice lansată în luna februarie 2013 pe tema echilibrarii zonelor eligibile proiectului Ro-NET.
________________________________________

12 aprilie 2013

În vederea asigurării în bune condiții a procesului de pregătire și derulare a proiectului broadband Ro-NET, vă comunicăm că în data de 18.04.2013 ora 12:00, la sediul Ministerul pentru Societatea Informațională, sala 1, etajul 2, va avea loc o nouă întâlnire din cadrul sesiunii de consulări publice lansată în data de 28.02.2013, pe tema definitivării structurii ariei eligibile proiectului Ro-NET.
________________________________________

4 aprilie 2013

În vederea asigurării în bune condiții a procesului de pregătire și derulare a proiectului broadband Ro-NET, vă comunicăm că în data de 08.04.2013 ora 11:00, la sediul Ministerul pentru Societatea Informațională, sala 1, etajul 2, va avea loc a treia întâlnire din cadrul sesiunii de consulări publice lansată în data de 28.02.2013, pe tema stabilirii criteriilor de eligibilitate necesare determinării zonelor de eligibilitate din cadrul proiectului de broadband naţional Ro-NET .
________________________________________

20 martie 2013

Ministerul pentru Societatea Informațională îi invită pe cei interesați să participe la consultarea publică privind stabilirea criteriilor de eligibilitate necesare determinării zonelor de eligibilitate din cadrul proiectului de broadband naţional Ro-NET – ”Construirea unei infrastructuri naționale de broadband în zonele defavorizate, prin utilizarea fondurilor structurale”. Intâlnirea este programată pentru data de 25 martie 2013, ora 11.00, la sediul Ministerului pentru Societatea Informațională, sala 1, etajul 2.
________________________________________

1 martie 2013

Ministerul pentru Societatea Informațională îi invită pe cei interesați să participe la consultarea publică privind pregătirea și implementarea proiectului de broadband național Ro-NET – ”Construirea unei infrastructuri naționale de broadband în zonele defavorizate, prin utilizarea fondurilor structurale”. O întâlnire este programată pentru data de 11 martie 2013, ora 11.00, la sediul Ministerului pentru Societatea Informațională, sala 1, etajul 2.
________________________________________

26 septembrie 2012

Ministerul Comunicaţiilor și Societății Informaționale îi invită pe cei interesați să participe la a doua dezbatere organizată în cadrul sesiunii de consultări publice şi întâlniri de lucru, dedicate proiectului Ro-NET, care va avea loc vineri, 28 septembrie 2012, ora 11:00 la sediul MCSI din Bd. Libertății nr. 14, sala 1, etaj 2.
________________________________________

13 august 2012

Ministerul Comunicaţiilor și Societății Informaționale îi invită pe cei interesați să participe la prima dezbatere organizată în cadrul sesiunii de consultări publice şi întâlniri de lucru, dedicate proiectului Ro-NET, care va avea loc miercuri, 22 august 2012, ora 10:30 la sediul MCSI din Bd. Libertății nr. 14, sala e-Romania, mezanin.
________________________________________

1 august 2012

Ministerul Comunicaţiilor și Societății Informaționale relansează o sesiune de consultări publice şi întâlniri de lucru, în perioada 01.08.2012 – 20.11.2012, în cadrul cărora se vor discuta toate aspectele tehnice şi de detaliu necesare pentru implementarea proiectului Ro-NET şi fundamentarea studiului de fezabilitate.
________________________________________

12 ianuarie 2012

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale aduce în atenţia părţilor interesate modelul cadru de implementare pentru proiectul Ro-NET.
________________________________________

09 ianuarie 2012

Având în vedere întâlnirea de lucru organizată de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, în cadrul consultării publice privind Proiectul Ro-NET, în data de 10 ianuarie 2012, ora 11.00, sediul MCSI, etaj 1, sala 5, revenim cu informaţii suplimentare privind elementele principale care vor face obiectul discuţiilor.
________________________________________

06 ianuarie 2012

Va comunicam ca urmatoarea intalnire programata cu toate partile interesate in raport cu proiectul RO-NET (operatori de telecomunicatii si asociatii profesionale) va avea loc in data de 10 ianuarie 2012.
________________________________________

20 decembrie 2011

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale anunţă organizarea unei întâlniri de lucru, în data de 22 decembrie 2011, în cadrul consultării publice referitoare la proiectul Ro-NET.
________________________________________

6 decembrie 2011

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale anunţă reluarea procedurii de consultare publică privind investiţiile preconizate în infrastructura de comunicaţii în bandă largă din zonele albe de pe teritoriul României.
________________________________________

2 decembrie 2011

Având în vedere solicitarea exprimată de partenerii de discuţii, în cadrul consultării publice pentru proiectul Ro-NET, de a prelungi perioada prevăzută pentru formularea de observaţii şi sugestii pentru contractul de confidenţialitate (de tip non-disclosure agreement), Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale anunţă organizarea unor întâlniri de lucru, pe aceeaşi temă, în cursul săptămânii viitoare, respectiv 7 şi 8 decembrie 2011, ora 10.00.
________________________________________

28 noiembrie 2011

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale anunţă organizarea unei întâlniri de lucru, în cursul acestei săptămâni, în cadrul consultării publice referitoare la proiectul Ro-NET.

Harta cu loturile și județele din proiect

Harta cu loturile / județele din proiect

sigla UE            sigla Gov ro       sigla instr struct Ro

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră!”
„RO – NET Construirea unei infrastructuri naționale de broadband în zonele defavorizate, prin utilizarea fondurilor structurale”
– proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională –
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.