Anunțuri

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Şova participă la Tușnad, alături de conducerea centrală a Companiei Naționale Poșta Română, la o întâlnire cu directorii oficiilor poștale județene din toată țara

INFORMARE DE PRESĂ


Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Şova participă la Tușnad, alături de conducerea centrală a Companiei Naționale Poșta Română, la o întâlnire cu directorii oficiilor poștale județene din toată țara. Sunt stabilite liniile directoare pentru descentralizarea activităţii companiei prin înfiinţarea centrelor de profit. Este una dintre măsurile esenţiale ale Planului Strategic de consolidare a Poștei Române, aprobat de Guvern. Lucian Şova a prezentat viziunea sa asupra descentralizării activității operatorului național de servicii poștale. Ministrul a vorbit despre reducerea costurilor, identificarea de noi resurse și despre atragerea de noi clienți:

 

“Obiectivul acestei regionalizări este de a crește potențialul companiei la nivelul regiunilor, care să se concretizeze printr-o rată a profitului mai mare. Regionalizarea nu va duce la o scădere a numărului de angajați.”, a precizat ministrul Comunicațiilor.
La întâlnirea de la Tușnad sunt stabilite și grupurile de lucru pentru simplificarea procedurilor operaţionale şi pentru normarea timpilor de lucru. Realizarea acestor obiective va duce la reducerea timpilor de aşteptare pentru clienţi.

Skip to content