Anunțuri

Anunț întâlnire mass media – 26 aprilie 2016

Marius Bostan, Ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională îi invită pe reprezentanții mass media, la o întâlnire informală mâine, 26 aprilie a.c., de la ora 12.00, la sediul ministerului.

În cadrul acestei întâlniri, la care vor participa experți ai Organismului Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale (OIPSI), va fi prezentată situația evaluării celor 220 de proiecte înscrise on-line, în cadrul acțiunii 2.2.1., prin care se solicită finanțare nerambursabilă. Aceste proiecte au fost depuse în urma apelului lansat de MCSI-OIPSI și are drept scop finanțarea de produse și servicii TIC inovative realizate de IMM-uri, singure sau în parteneriat.

În cadrul acestei intâlniri, va fi prezentată și inițiativa MCSI- OIPSI de identificare a proiectelor, care ar putea primi finanțare retroactivă din partea UE. Acțiunea are drept scop maximizarea absorbției fondurilor europene aferente programului POS CCE. Proiectele care ar putea primi finanțare au fost identificate prin intermediul sistemului electronic al achizițiilor publice (SEAP) și vizează achizițiile din domeniul TIC realizate de către instituțiile publice de la nivel central.

Va fi prezentată situația proiectelor depuse de instituții și totalul sumelor care sunt luate în calcul să fie propuse spre rambursare.