Anunțuri

Dezbatere Publică privind lansarea conceptului "Smart City în România".

Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională lansează Dezbaterea Publică de idei cu tema „Smart City România”. MCSI își propune pentru luna septembrie 2016, demararea unei inițiative pilot pentru creșterea interesului investitorilor în derularea de proiecte ce se așează sub umbrela Smart City.

În vederea promovării și implementării primului proiect pilot a acestui concept, MCSI vă invită, prin intermediul platformelor participative eRomania și a rețelelor de Social Media, să contribuiți direct la acest amplu proces interactiv prin care ideile și soluțiile tuturor cetățenilor și a entităților interesate vor fi preluate și concretizate sub forma primului ghid de prezentare a conceptului de Smart City în România.

Cine poate contribui?

Facem un apel la nivel național către toate companiile mari și mici și alți specialiști interesați să ne transmită idei, propuneri și recomandări astfel încât să lansăm acest proiect generos de cooperare, de parteneriat între administrația locală, centrală, institute de cercetare și mediul de afaceri și alți stakeholderi interesați.

În acest scop vă invităm pe toți cei cu idei despre cum doresc să arate următorul oraș Smart, precum și pe cei interesați în a derula astfel de proiecte, să ne transmită ideile pe următoarele canale: eromania@msinf.ro, propuneri@msinf.ro, cabinetministru@msinf.ro cu subiectul Smart City România, până la data de 15 iunie 2016. 

De asemenea, în perioada următoare va fi operaționalizat forumul participativ în cadrul platformei eRomania, în cadrul căruia vor avea loc dezbateri și schimburi de idei interactive.

Skip to content