Anunțuri

Consultare publică privind elaborarea Strategiei de utilizare a serviciilor de tip Cloud la nivelul instituțiilor publice

Unul dintre obiectivele Ministerului Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională este de a promova și stimula cercetarea, dezvoltarea, inovația și transferul de tehnologii în domeniul comunicațiilor și societății informaționale.

În vederea modernizării tehnologice a guvernării și a eficientizarii resurselor informatice de la nivelul guvernului precum și a celorlalte instituții publice, Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională urmează să elaboreze Strategia de utilizare a serviciilor de tip Cloud la nivelul instituțiilor publice. Pentru conturarea acestei strategii, MCSI lansează procesul de consultare publică cu scopul de a defini beneficiile sau posibilele obstacole în utilizarea acestui tip de serviciu.

Rugăm părțile interesate să transmită puncte de vedere pe adresa propuneri@msinf.ro.

Data limită de trimitere a propunerilor: 30 de zile de la data publicării acestui anunț.

De asemenea, încurajăm exprimarea interesului din partea companiilor private, a mediului academic, a societății civile, a organizațiilor de profil în vederea participării la întâlnirile care vor fi organizate ulterior, pentru definirea acestui document strategic într-o amplă dezbatere.

Skip to content