Anunțuri

Consultare publică lansată de Comisia Europeană referitoare la propunerea privind Cadrul pentru reutilizare și partajare a soluțiilor IT

Comisia Europeană (DG DIGIT) a lansat o consultare publică referitoare la propunerea privind Cadrul pentru reutilizare și partajare a soluțiilor IT.

Perioada consultărilor: între 25 mai și 29 iunie 2016 (5 săptămâni)

Obiectivul general al propunerii Comisiei Europene este de a promova și de a crește nivelul de reutilizare și partajare a soluțiilor IT de către administrațiile publice. În acest scop, cadrul furnizează o serie de recomandări destinate administrațiilor publice pentru toate nivelurile de guvernare care, odată implementate, vor duce la depășirea obstacolelor în ceea ce privește soluțiile IT pentru reutilizare și partajare.

Această consultare publică se adresează autorităților publice, instituțiilor academice, întreprinderilor care furnizează servicii pentru administrația publică, cetățenilor.

Pentru detalii, vă rugăm să accesați link-ul:
http://ec.europa.eu/isa/consultations/sharing-and-reuse-framework_en.htm

Pentru a trimite contribuții, părțile interesate vor accesa link-ul: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Sharing_reuse și vor completa chestionarul online.

Skip to content