Anunțuri

BVB pentru IT&C

Banner_msci_WEBSITE_ro

Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala (MCSI) împreună cu  Bursa de Valori Bucuresti (BVB),  invită companiile dinamice și cu creștere accelerată sa participe la workshop-uri speciale care le vor permite să afle cum își pot finanța și dezvolta afacerile prin intermediul pieței de capital.

În demersurile pentru sprijinirea inițiativei antreprenoriale în România în domeniul IT&C, dar și alte sectoare și pentru a veni cu un set de măsuri prin care mecanismele pieței de capital să fie mai atrăgătoare pentru cele mai curajoase și ambițioase proiecte antreprenoriale din țară, BVB si MCSI alături de parteneri cu reputație ridicată și de încredere vor organiza workshop-uri, în cele cinci orașe din România unde sectorul IT&C este foarte activ.

Datele și locațiile workshop-urilor BVB pentru IT&C:

 
 
 
 

În cadrul acestor workshop-uri participanților le vor fi prezentate oportunitățile disponibile pe piața de capital companiilor care sunt în căutarea de capital, precum și a unei valori de piața. Toți pașii, procedurile și cerințele ce trebuiesc indeplinite anterior intrării pe piața de capital vor fi descrise în detaliu, alături de beneficiile pe care le au companiile listate. În plus, prin acest proiect Bursa de Valori Bucuresti va facilita accesul investitorilor care ar putea fi interesați de acțiunile sau obligațiunile emise de companii pe piață AeRO (în cazul IMM-urilor), precum și pe Piața Principală, în cazul companiilor mai mari. Mai presus, companiile care se înregistrează vor beneficia de consultanță inițială gratuită, din partea Bursei de Valori București, precum și a experților din partea intermediarilor.

Skip to content