Anunțuri

Agenția Națională pentru Achiziții Publice organizează sesiunea de dezbateri publice pe tema "Proiectul normelor metodologice de aplicare a Legii privind concesiunile de lucrări și concesiunile de servicii", 24 martie 2016

Ministerul Finanțelor Publice, prin Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) vă invita la sesiunea de dezbateri publice pe tema „Proiectul normelor metodologice de aplicare a Legii privind concesiunile de lucrări și concesiunile de servicii”.

Evenimentul se va desfășura joi, 24 martie 2016 începând cu ora 09:30 până la ora 12:00, la sediul Institutului Național de Statistică (Bd. Libertății nr.16, sector 5, București), sala Amfiteatru.

Proiectul normelor metodologice de aplicare a legii privind concesiunile de lucrări și de servicii a fost publicat la data de 11 martie 2016 pe site-ul ANAP și poate fi consultat la secțiunea Transparență Decizională.

Persoanele interesate să formuleze propuneri și/sau sugestii cu privire la proiectul aflat în dezbatere vor descărca următorul formular: http://goo.gl/R9PTOv și îl vor trimite ulterior completat la adresa de mail: transparenta.decizionala@anap.gov.ro. 

Înregistrarea participanților se realizează prin completarea formularului online disponibil la adresa: http://goo.gl/2bNl9U până miercuri, 23 martie 2016, ora 12:00.

 

Skip to content