Anunțuri

A cincea ediție a World Internet Conference, desfășurată la Wuzhen, China

Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Petru Bogdan Cojocaru, participă săptămâna aceasta la cea de-a cincea ediție a World Internet Conference, desfășurată la Wuzhen, China.

În cadrul acestui eveniment a prezentat direcțiile de lucru ale Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale pe care îl coordonează, vorbind despre activitățile de consolidare a cadrului legislativ, de investițiile în infrastructura de internet și de proiectele desfășurate în parteneriat cu alte structuri guvernamentale, în vederea digitalizării.

Mai mult, în cadrul acestei vizite va purta discuții cu reprezentanții marilor companii care activează în domeniul IT&C, fiind un bun prilej de a cunoaște modele de bună practică ce pot fi aplicate cu succes și la noi în țară.

Nu în ultimul rând, participarea la acest important eveniment pentru industria comunicațiilor reprezintă un bun prilej pentru dezvoltarea relației dintre China și țara noastră, având în vedere preocupările comune care vizează sporirea securității cibernetice și dezvoltarea de noi tehnologii.

Skip to content